About me

Hi! It’s me!

Vrouw, moeder, partner, zus, dochter, vriendin en baasje.
En natuurlijk oprichter en eigenaar van deze webshop ;)

Gek op: geven, kleur, vrolijkheid, kwaliteit, gezelligheid en alles wat net even anders is. Maar ook op: meringues met vers geklopte slagroom, een latte macchiato in de zon in de tuin, tapas, leuke dingen doen met vrienden,  kaarslicht, lekkere muziek, massages, dagjes sauna, uit eten gaan, wandelen met Guusje (onze lieve, aanhankelijke maltipoo) en dansen.

Niet zo goed in: niks doen, technische toestanden, verplichte nummers, grote mensen massa’s en in the picture staan.

Verborgen kwaliteiten: ik bak de allerlekkerste appeltaart volgens ons (niet geheime) familierecept, sinds kort zijn daar ook (gezonde) wafels bijgekomen, sjoelen (maar alleen rond oud en nieuw) en ik kan spelregels van spelletje zo veranderen dat een spel zo lang mogelijk leuk is voor iedereen.

Ik kan niet tegen: ruzie, gedoe, rommel, troep, viezigheid, sesam en tal van andere noten, pitten en zaden, competitie drang, egoïsme, zelfmedelijden, slachtofferschap, fanatisme en arrogantie.

Een paar dingen die ik heel graag nog zou doen: mooie reizen maken en meer van de wereld zien, 10 kilo afvallen, mijn hallux valgus laten opereren zodat ik weer pijnvrij kan lopen en meer dan alleen sneakers aan kan. Leven zonder mijn voet op de rem en wat meer durven. 

Ik hecht veel waarde aan oprechtheid, eerlijkheid en alles en iedereen dat/die de wereld een stukje mooier maakt.

Nou, dat ben ik in een notendop. Misschien weet je nu al meer over mij dan je lief is. Klik hier dan vooral snel weg en ga gewoon lekker shoppen in de webshop.
Maar ben je benieuwd naar waarom ik LEUKVERPAKT begonnen ben en deze webshop zo bij mij past, dan kun je nog een stukje verder lezen ;) 

Waarom ik doe wat ik doe: Vroeger ging mijn zakgeld al op aan cadeautjes voor anderen. Ik vond (en vind) het heerlijk om iets weg te geven en een ander blij te maken. Ook hield ik toen al enorm van inpakken. Als er cadeautjes te geven waren, mocht ik ze inpakken. Achteraf moet ik wel lachen dat mijn moeder mij helemaal mijn gang liet gaan en al die véél te bont ingepakte cadeautjes, vol toeters en bellen, vrolijk en schaamteloos overhandigde aan de ontvangers.

Met mijn liefde voor geven en inpakken, is het dus helemaal niet zo gek dat ik doe wat ik nu doe!

Verder leef ik graag volgens mijn principe: Als iedereen geeft, hoeft niemand te nemen, alleen maar te ontvangen. Ook die gedachte past erg goed bij wat ik doe. Dat geven bedoel ik natuurlijk heel breed en vooral in het niet tastbare. Meer in de zin van liefde, aandacht, tijd, hulp, kennis en begrip, maar ook een spiegel, feedback, eerlijkheid, etc.
Bij mijn webshop vertaalt zich dat ook in échte aandacht voor mijn klanten. Ik hecht veel waarde aan het zo persoonlijk mogelijk maken van mijn digitale winkel. 

Met wat ik verkoop gaat dat dan natuurlijk vooral om het materiële geven. Tastbare cadeaus pak je in en je verstuurt, of geeft, tastbare kaarten. Maar je geeft tegelijkertijd ook aandacht aan de ander, je denkt aan de ander en doet je best iets te geven wat de ander blij maakt. Wie wordt er niet blij van het ontvangen van iets dat oprecht en goedbedoeld is?!

Over de webshop:

Je vindt hier de mooiste producten om van cadeaus, post en traktaties iets te maken waar zowel de gever als de ontvanger blij van wordt + kleine cadeautjes die jezelf en een ander blij maken.

LEUKVERPAKT biedt een enorme keus aan kwalitatief en deels uniek inpakmateriaal, kaarten, traktatie producten en kleine cadeaus voor iedereen die van geven, betrokkenheid en oprechte aandacht geven houdt.
Het aanbod is zo uitgebreid dat de kans groot is dat je binnen mijn webshop alles vindt wat je zoekt. Heb je snel keuze stress? Er zijn er samengestelde pakketten. En zoek je wat voordeligs? Er staan veel artikelen bij de sale en er zijn voordeelsets.

In mijn missie staat geven centraal. Niet alleen in het materiële, maar ook het geven van uitgebreide, oprechte en persoonlijke aandacht aan iedere specifieke klant.

Als je een geluksmomentje hebt bij het uitpakken, is mijn doel geslaagd.

 

Liefs Petra