levertijd

 Meestal worden bestellingen de dag zelf, of de werkdag erna verzonden.

--> Bestellingen worden op maandag, woensdag en vrijdag verzonden. De post wordt op die dagen tussen 15.00 uur en 17.00 uur opgehaald.

Komt jouw order binnen vóór de post opgehaald wordt, zal ik er alles aan doen je order dezelfde dag nog te verzenden. Zijn er nog te veel orders, of komt jouw order op één van deze dagen binnen nadat de post is opgehaald, gaat jouw bestelling met de volgende ronde mee. Ook orders die op één van de andere dagen geplaatst worden, gaan mee op de eerst volgende dag dat de post opgehaald wordt. Zodra je pakket verstuurd is, ontvang je daarvan een bevestiging.

Meestal wordt je bestelling als hij met de post mee is, de volgende dag bezorgd. Alleen op zondag en feestdagen wordt er geen post bezorgd. Op maandag ook geen brievenbuspost. Soms is het zo druk bij de post, dat het langer duurt. Ik heb daar helaas geen invloed op. 

Is een door jou besteld artikel niet op voorraad, dan zal je hier een e-mail of telefoontje over ontvangen. Ik zal dan met je overleggen dan of je het artikel alsnog (zo snel mogelijk) wilt ontvangen, of dat je de bestelling (van dat artikel) wilt annuleren. Is het door jou bestelde artikel niet meer voorradig en wordt het ook niet meer in productie genomen door de betreffende leverancier, dan zal de bestelling (van dat artikel) worden geannuleerd en het geld teruggestort op je bankrekening, tenzij je er wat anders voor in de plaats wilt.

Als er veel haast is bij je bestelling, neem dan telefonisch contact met mij op. Ik zal dan mijn uiterste best doen je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op maandag, woensdag en vrijdag zal dat in de meeste gevallen zal dat dan de dag zelf zijn. 

In geval van vakantie of andere omstandig heden KAN het zijn dat de levertijd langer is. Uiteraard kun je in dat geval die informatie op de hoofdpagina, en bij het afronden van je bestelling vinden, zodat je hiervan op de hoogte kunt zijn voor je betaald en bestelt.