verzendkosten

 

Controleer je adres goed!

Controleer het adres dat je opgegeven hebt en nu in je orderbevestiging staat goed! Als je een fout adres opgeeft en het pakket daardoor verkeerd bezorgd wordt, of retour gestuurd wordt, zijn de verzendkosten van het nogmaals opsturen namelijk voor je eigen rekening. Ook als je je order, omdat hij teruggestuurd is, wilt annuleren en je het bedrag van je bestelling retour wilt ontvangen, worden de reeds gemaakte verzendkosten niet teruggestort, maar alleen het bedrag van de producten.

 

Brievenbus pakketjes tot 500 gram

Nederland € 4,50
België € 7,95
Duitsland € 7,95
Frankrijk € 7,95

Pakketten tot 10 kilo

Nederland € 6,95
België € 9,95
Duitsland € 9,95
Frankrijk € 9,95

Pakketten 10 - 20 kilo

Nederland €13,20
België € 39,95
Duitsland € 39,95
Frankrijk € 39,95

Is je pakket zwaarder dan 20 kilo, neem ik contact met je op over de verzendkosten.

Veel van onze artikelen kunnen als brievenbuspakketje verzonden worden. Hiervoor worden de brievenbus tarieven gerekend.
Bij bestellingen die niet in de brievenbus passen, of te zwaar zijn, betaal je het pakket tarief, want deze worden als pakket verzonden.

Helaas wordt je bestelling al een pakket vanaf 1 rol cadeaupapier, omdat het dan niet meer in de brievenbus kan.

In de maanden november en december rekent de post een 'drukte toeslag' van €0,25 per pakket, die wordt doorberekend.

Verzenden met postzegels

Wil je iets kleins en lichts opgestuurd hebben kan ik me voorstellen dat je het zonde vindt om voor een brievenbus pakket verzendkosten te betalen. 
Je bestelling met postzegels versturen kan als je complete bestelling, inclusief verpakking, minder dan 100 gram weegt. Als ik je bestelling met postzegels verstuur, heb ik geen zicht meer op waar je order zich bevindt en of hij aangekomen is. Het risico voor het versturen met postzegels is voor jezelf!

Je bestelt via de site en kiest voor de optie afhalen, dan heb je namelijk geen verzendkosten. Daarna zet je bij opmerkingen dat je je order graag met postzegels verstuurd wilt hebben. Zodra je order binnen is bij jou, zie je hoeveel postzegels erop moesten en kun je dat bedrag overmaken naar: 
NL 24 INGB 0007 2455 85 onder vermelding van: verzendkosten en je ordernummer. 

Je betaalt de verzendkosten dus pas achteraf, als je je order binnen hebt! 

Nederland:
1 postzegel €1.01 
2 postzegels €2,02
3 postzegels €3,03

België, Duitsland en Frankrijk
1 postzegel €1.65
2 postzegels €3,30
3 postzegels €4,95

Is je bestelling toch zwaarder dan 100 gram, neem ik even contact met je op, dan kunnen we samen beslissen wat het handigste is. 

Afhalen

Wanneer je het pakket wilt komen ophalen, kun je kiezen voor de optie afhalen. Er worden dan uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Afhalen kan op maandag, woensdag en vrijdag. Het tijdstip waarop je je bestelling wilt komen halen, gaat altijd in overleg.